Spring til indhold

Jeg tror på, at alle forretninger kan opnå succes med den rette hjælp og vejledning, og jeg ønsker at bidrage til at gøre dette til en realitet.

Jeg har mere end 30 års erfaring indenfor drift af detailbutikker. Dette spænder fra mindre butikker/afdelinger med få medarbejdere til store varehuse med op til 500 ansatte. Blandt andet har jeg arbejdet som varehuschef i Bilka, A-Z og Bauhaus.

Mine mange år i detailhandlen har givet mig en stor forståelse for samt viden om de udfordringerne og kompleksiteter detailbranchen står overfor.

Hvad kan jeg?

Jeg er specialiseret i at identificere områder, hvor detailbutikker kan forbedre deres drift og maksimere deres fortjeneste. Med min erfaring i driftsoptimering, kan jeg hjælpe detailbutikker med at reducere omkostningerne, øge salget og forbedre rentabiliteten.

Jeg tror på, at ved at optimere disse områder kan detailbutikker opnå en sund og bæredygtig vækst, selv i et konkurrencepræget marked.

Jeg er analytisk stærk og har mange års erfaring med at analysere nøgletal og identificere områder, hvor der kan sænkes omkostninger og skabes mere luft til for eksempel at øge markedsføringstrykket. Dertil har jeg udarbejdet og implementeret fokusplaner for at øge avance og salg under hensyntagen til de udfordringer, mine forretninger har stået overfor.

Jeg har gennem mange år succesfuldt arbejdet med omkostningsstyring og driftsoptimering med henblik på at opnå en mere effektiv forretning, med fokus på øgning af vækst og markedsandele. Dertil har jeg arbejdet med løbende optimeringer af områder indenfor salg, indkøb, lagerstyring, arbejdsprocesser og medarbejderudvikling.

Hvis din forretning oplever større udfordringer kan en turn-around være nødvendig. Jeg har gennemført flere succesfulde turn-arounds og har en stor erfaring i at identificere nøgleområder, udvikle og implementere strategier for at sikre øget vækst og forbedret resultater. Jeg har erfaring i at lave grundige driftsanalyser med henblik på at identificere områder, hvor virksomheder kan forbedre rentabiliteten

Min passion for at drive succes og levere resultater gør mig i stand til at hjælpe mindre forretninger, der har brug for hjælp til at optimere drift og opnå vækst. Og jeg er klar til at dele min ekspertise og erfaring med dig.

Så hvis du ønsker hjælp til at skabe vækst i din virksomhed, så kontakt mig i dag så du kan få de nødvendige redskaber til at opnå en sund og bæredygtig vækst i din forretning.

Mit mål

Med detailUDVIKLING ønsker jeg at hjælpe med at udvikle detailbutikker, der har behov for hjælp til driftsoptimering.

Jeg forstår, at mange mindre detailbutikker kan have svært ved at opretholde en sund økonomi, især når de står over for stigende omkostninger og et konkurrencepræget marked.

Mit mål er netop at hjælpe din virksomhed med at opnå en sund og bæredygtig vækst, selv i et konkurrencepræget marked.

Tæt samarbejde og skræddersyet løsning

Jeg arbejder tæt sammen med mine kunder for at forstå deres behov og målsætninger, og udvikler skræddersyede løsninger, der passer specifikt til din virksomhed, samt hjælper dig med at opnå en sund og bæredygtig vækst.

Med min hjælp kan du forbedre din bundlinje ved at optimere dine processer og finde nye måder at øge din indtjening på.

Lad os sammen bringe din virksomhed til næste niveau.

Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Analytisk

Specialiseret i analyse af nøgletal

Engageret

Jeg brænder for at hjælpe med udvikling af detailbutikker

Faglig stærk

Mere end 30 års erfaring fra detailhandel